Dere har vel ikke glemt meg?

Vi skriver snart mars, men snøen laver ned og det er kaldere enn noen gang. Vi leser om snøkaos, trafikkaos, værkaos, kuldekaos, ja - name it. Vinteren er og blir et stort kaos! Kan ikke sommeren bare komme snart? Uansett så leste jeg i avisa her forleden at den første hestehoven hadde dukket opp blant vintersnøen her i Trondheim. Kanskje er det et tegn på at vi går en mildere tid i møte? Hvordan ligger det an der du bor? Mye snø enda?

I dag er det onsdag. Det vil si tv-kveld. Mye bra på tv'en i kveld. Jeg nevner blant annet Hotell Cæsar, OL-sendinger, Storkamp mellom Inter og Chelsea og filmen Legally Blond som er onsdagsfilmen på tv 3 i dag. Så her er det noe for alle og enhver. Jeg skal i allefall få med meg filmen, selv om jeg har sett den et par ganger før. Den er bra!


Vil du se hva som går på tv'en akkurat nå anbefaler jeg dagbladets tv-guide som du finner her: http://www.se.no/tv/

Ellers kan jeg nevne at jeg ikke har gjort stort i dag egentlig. Var på en liten jobbrunde tidligere i dag, og ellers har jeg bare tatt livet med ro og koset meg en del sammen med hundene. I skrivende stund sitter jeg bare å ser på Vil Du Bli Millionær ( I wish) og spiser mammas middag som i dag bestod av kjøttboller, fiskekaker og pommes frites faktisk. Mmm! Hva spiste du til middag i dag?


Men nå sier jeg hejdå for denne gang, så sees vi nok snart igjen! Kos dere masse i kveld :)

Vil du tjene penger på din hjemmeside eller blogg? Sjekk ut banneret under.

Frossle.com

6 kommentarer

Karennn

24.feb.2010 kl.20:27

salat på resturant assssss

RAGNHILD

24.feb.2010 kl.20:29

haha, tøft bilde :-D

veldig fin blogg!

agnesBjercke

24.feb.2010 kl.20:29

fet blogg. jeg skal iallfall fp med meg Inter-Chelsea. Og litt lyst og se filmen og. Hun er såå søt :D

stikk gjerne innom bloggen min ;)

izzy

24.feb.2010 kl.20:32

Hjelp! Jeg er med i blogg vs blogg! Jeg har ikke så mange stemer som den andre! Kan du hvære så grei og stemme på meg !?

Jeg kommenterer bloggen din og synes den er veldig fin!

Linken til konkurransen er:

http://hippievic.blogg.no/1266951995_blogg_vs_blogg__3.html#comment

klem izzy :D
Hei! Kjempefin blogg. Sorry for litt 'reklamasjon' men har vurderingsrunde på bloggen min, så hvis du er interessert i og bli vurdert så kan du melde deg på på bloggen min! :-)

- Kristine Bårdsen

Christine

24.feb.2010 kl.21:14

Her er det fortsatt masse snø, er så klar for sommer!

Skriv en ny kommentar

Morten Larsen

Morten Larsen

21, Trondheim

Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en gutt på 21 år som kommer fra Trondheim. Jeg blogger om alt mulig mellom himmel og jord. Trivelig å se deg på siden min! leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits