1. MaiJa, nå er det liksom starten på tidligsommeren spør dere meg. Vi har allerede kommet til mai, og snøen er jo for lengst forsvunnet. Selv her i kalde Trøndelag...

De norske flaggene vaier over alt her i gaten, og det synes jeg er koselig å se. Jeg måtte nesten også sette det opp når alle andre hadde gjort det. Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke helt skjønte hvorfor alle hadde hengt opp eller heiset flagget når jeg gikk ut i morrest for å lufte bikkjene, men så slo det meg - DET ER JO 1. MAI FOR FAEN! Husker du hvorfor vi feirer 1. mai?

Uansett så har jeg sugd til å skrive blogg i det siste. Har liksom mistet litt piffen, men det skal nok komme et innlegg nå og da skal jeg love dere. Dessuten er jo sommeren rett rundt hjørnet. Og med sommeren kommer det gode humøret tilbake og kanskje det igjen fører til mer skriveglede. Vi får vente å se.

Jeg har fått det fine ansvaret med å passe hundene mens mamma og pappa har dratt til Gran Canaria med et vennerpar av de. URETTFERDIG! Jeg vil også til varmen! Her i Trondheim er det liksom 5-6 grader og regn, noe det har vært de siste dagene. Da er er ekstra kjipt å høre at foreldra mine ligger å soler seg i 35 grader...menmen, det blir vel min tur om ikke så lenge også! Har du noen planer for sommerferien?

AHH, jeg kjeder meg. What to doooo????

Morten.Og siden det er russetid - Her har dere meg da jeg var russ i 2008. Haha.

2 kommentarer

Lisa Haukås

01.mai.2010 kl.15:38

ha en fin dag :D

Heidi

09.jun.2010 kl.01:30

må virkelig si at det var et herlig bilde!!: )

Skriv en ny kommentar

Morten Larsen

Morten Larsen

21, Trondheim

Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en gutt på 21 år som kommer fra Trondheim. Jeg blogger om alt mulig mellom himmel og jord. Trivelig å se deg på siden min! leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits