HELG!

Hei alle sammen. Er en god stund siden jeg har skrevet et serriøst innlegg nå. Har blitt mye musikkvideoer og sånn i det siste, men har vært så tomme for ord. Men hadde tenkt å fortelle dere hva det er jeg skal i helgen.

For i helgen skal jeg nemlig på hytta sammen med familien. Broren min og dama hans og onkelbarna mine skal også være med, så det blir sikkert kjempekoselig. Så regner med det blir litt fisking, lek og kanskje litt soling om været holder seg bra gjennom hele helgen. Håper virkelig på det! Det er så kjedlig å dra på hytta når det er dårlig vær, og man bare må sitte inne.

Så Fosen og Mosvik kommune, here I come! Haha.

Fikk forresten en ny pakke fra H&M som jeg var å hentet på Postkontoret i dag. Ble kjempefornøyd med at alt passet perfekt. Dog var en av skjortene jeg kjøpte dritstygg. Haha. Hadde ikke tatt den på meg igjen om jeg hadde fått penger for det. Den var jo så fin på bildet!!! Ahh...Men men, nå har jeg mye fint til jeg drar på ferie til Sousse i Tunisa i sommer. Gleder meg vilt til å komme litt vekk fra kalde Norge. Ikke lenge vi drar nå faktisk. 3 uker! Noen fler som drar til Tunisia 29. mai fra Oslo?

Hva skal du i sommer?

Morten.
4 kommentarer

Linn Therese

07.mai.2010 kl.14:20

Hadde vært deilig med en tur til Tunisia ja :o! I sommer skal jeg vel egentlig ikke så mye, prøve å slappe av og bli klar for et nytt skoleår etter ferien.. hm, mulig jeg kanskje kan fikse meg en liten sommerjobb og få meg litt penger, tror det blir lite ferie på meg for å si det sånn.. Men du får kose deg i Tunisia :D!

Forresten jeg har spørsmålsrunde nå, trenger spørsmål fra så mange som mulig, har du noen spørsmål? http://linnpuus.blogg.no/1273225645_sprsmlsrundekom_igjen.html

Krypteria

07.mai.2010 kl.14:46

Gøy Med Pakker :D

Blir nok ikke noe Tunisia tur på Oss nei....Heldig du ;)

*Hugz*

Mina

14.mai.2010 kl.22:05

Morfaren min jobber i Tunisia :)

Stikk innom bloggen min da :))

Skriv en ny kommentar

Morten Larsen

Morten Larsen

21, Trondheim

Hei, og velkommen til min blogg! Jeg er en gutt på 21 år som kommer fra Trondheim. Jeg blogger om alt mulig mellom himmel og jord. Trivelig å se deg på siden min! leser denne bloggen NÅ

Kategorier

Arkiv

hits